Kézilabda szakosztály

Edzőink: 

Beszkid Attila

Végzettségét tekintve testnevelő tanár, kézilabda szakedző. Kézilabdás családba született, így nem volt kérdés, hogy mely sportágat űzi majd élete során. Tökölön ismerkedett meg a sportággal, ahol egészen 18 éves koráig játszott, majd Pécsen és környékén folytatta egyetemi tanulmányai mellett a kézilabdát.

Játszott élvonalbeli junior és második ligás felnőtt csapatokban is. Egyetemi tanulmányai befejezése óta a tanári és kézilabda edzői munkájának él. Biztosra veszi, hogy Halásztelken egy gyorsan fejlődő és nem utolsósorban egy minőségi kézilabdát tudnak felmutatni a jövőben.
 

Szűcs Lajos

2004 óta tanít a Bocskai István Református Oktatási Központ Általános Iskolájában testnevelőként és református hitoktatóként. 2009 óta heti rendszerességgel tart atlétika edzéseket átlagban 25-30  I-IV. korcsoportos tanulóknak. Diákjaival többször ért el kiemelkedő eredményeket, mind egyéni mind csapat versenyeken. (Pl.: Református Általános Iskolák Országos Atlétikai Bajnoksága csapat bajnoki cím). Az edzéseket nyáron sem szüneteltetjük hosszú időre, júliusban két turnusban atlétika táborban vehetnek részt a gyerekek.

2012 óta labdarúgó edzőkéni is tevékenykedik. Kezdetben az intézményi Bozsik-program keretei között, majd a Halásztelek FC U7-es csapatánál kezdett el edzősködni.

2019-ben új kihívás jelent meg a pályáján: a Magyar Kézilabda-szövetség  és a Halásztelki BSE keretein belül kezdett el szivacskézilabda edzéseket tartani az intézmény első évfolyamos diákjainak.

Szűcs Lajos úgy véli, hogy ezek a sportok alsós korban elkezdeve nagyon jól fejlesztik a gyerekek koordinációs képességeit. Az alsós tanítók visszajelzései alapján a sportoló gyerekeknél jobb koncentrációt és kevesebb tanulási nehézséget tapasztaltak.

Újvári Dorottya

 

14 éve a kézilabda mindennapjainak része, versenyszerűen űzte a sportágat, többségében másodosztályban, de megfordult a profi ligában is. A jelenlegi szezon előtt úgy döntött, hogy máshol szeretné folytatni és kipróbálná milyen az élet kevesebb edzéssel, hogy jobban tudjon koncentrálni az élet más területeire is. Így került a Halásztelki BSE-hez és el tudta vállalni az edzősködést. Nagy izgalommal látott munkához Ha klubnál, de gyorsan kiderült, hogy szereti az egyesületet és a munkát. Jó érzéssel tölti el, hogy látja a játékosok fejlődését és hogy a szülők is milyen lelkesek, segítőkészek. Bízik benne, hogy sokáig dolgzhat együtt a lányokkal. 

Edzés időpontok: 

TALÁLKOZÓ edzés előtt 15 perccel az általános iskola portájánál: Halásztelek, Hold utca 8.

Első osztályos gyerekek:

HÉTFŐ 14:00
KEDD 14:00
PÉNTEK 14:00

LÁNYOK:

HÉTFŐ 15:30
KEDD 16:30
CSÜTÖRTÖK 16:30

FIÚK:

HÉTFŐ 15:30
KEDD 15:30
CSÜTÖRTÖK 15:30

Ha bárki szeretne csatlakozni csapatunkhoz akkor az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

Bányász Tibor elnök (Halásztelki BSE) +36702158373 tibor.banyasz[at]gmail[dot]com